Menu na konferencje w Krakowie
Przerwy kawowe
Przerwa Kawowa Salty
- Chipsy ziemniaczane (50 g/os.)
- Paluszki (50 g/os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
Przerwa Kawowa Sweet
- Mix kruchych ciasteczek (100 g/os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
Przerwa KAWOWA Classic
- Chipsy ziemniaczane (50 g/os.)
- Paluszki (50 g/os.)
- Mix kruchych ciasteczek (100 g/os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
Przerwa kawowa Standard
- Mix kruchych ciasteczek (100 g/os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowyl (200 ml/os.)
Przerwa KAWOWA Best Western
- Croissanty z konfiturą i czekoladą (1 szt./os.)
- Mix kruchych ciasteczek (100 g/os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowyl (200 ml/os.)
Przerwa kawowa Premier
- Mix duńskich croissantów (1 szt./os.)
- Mini drożdżówki (1 szt./os.)
- Tartinki (3 szt./os.)
- Owoce (200 g/os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowyl (200 ml/os.)
Przerwa Kawowa Premier plus
- Rogaliki z ciasta francuskiego z konfiturą i czekoladą (1 szt./os.)
- Mini donuts (1 szt./os.)
- Koreczki z mozzarellą i pomidorem koktajlowym (3 szt./os.)
- Kawa, herbata (1 por./os.)
- Woda mineralna (250 ml/os.)
- Sok owocowyl (200 ml/os.)
Lunche serwowane
Zestaw nr 1
- zupa ogórkowa z ryżem
- roladki ze schabu z wędzonym serem
- warzywa gotowane
- opiekane ziemniaki
- woda mineralna
Zestaw nr 2
- krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym
- roladki drobiowe faszerowane musem z suszonych pomidorów
- zapiekanka prowansalska
- gotowany kalafior romanesco
- szarlotka
- pieczywo
- woda mineralna
Zestaw nr 3
- krem z zielonych brokuł
- pieczona tilapia na warzywach z maślanym sosem
- ryż carry
- fasolka zielona z beszamelem
- sernik wiedeński
- pieczywo
- woda mineralna
Zestaw nr 4
- krem z czerwonej papryki z kwaśną śmietaną
- kotleciki wieprzowe zapiekane z pomidorami, serem i orzechami oraz sosem czosnkowym
- pieczone ziemniaki
- kalafior gotowany
- sałatka owocowa
- pieczywo
- masło
- sok owocowy
- woda mineralna
ZESTAW NR 5
- krem ziemniaczany z groszkiem ptysiowym
- filet z kurczaka faszerowany musem grzybowym z białym sosem prowansalskim z dodatkiem całych pieczonych ziemniaków i gotowanymi brokułami
- strudel śliwkowy z lodami miętowymi
- pieczywo
- masło
- sok owocowy
- woda mineralna
ZESTAW NR 6
- zupa pomidorowa z makaronem
- roladki z pstrąga na białym sosie winnym z zapiekanką ziemniaczaną i gotowanymi warzywami
- tiramisu na sosie malinowym
- pieczywo
- masło
- sok owocowy
- woda mineralna
ZESTAW NR 7
- mozzarella z ogórkiem i pomidorem z filecikami z pomarańczy i sosem ogrodowym
- krem kalafiorowy z wędzonym łososiem
- roladki drobiowo-wieprzowe z kurkami z sosem czosnkowym i smażonymi ziemniakami z boczkiem
- pomarańczowa panna cotta z sosem malinowym
- pieczywo
- masło
- sok owocowy
- woda mineralna
ZESTAW NR 8
- tatar z pstrąga z grzankami czosnkowymi
- zupa benedyktyńska
- polędwiczka wieprzowa z sosem z czerwonej cebuli
- z zapiekanką gratain i sałatką ze świeżych warzyw
- crem brulee
- pieczywo
- masło
- sok owocowy
- woda mineralna
ZESTAW NR 9
- roladka z polędwiczki wieprzowej z konfiturą cebulową
- czysta zupa borowikowa
- schab z boczkiem podany z sosem z zielonego pieprzu z zapiekanką ziemniaczaną i gotowanymi warzywami
- miodowy nugat
- pieczywo
- masło
- sok owocowy
- woda mineralna
ZESTAW NR 10
- kurczak marynowany w occie balsamicznym
- krem szpinakowy z prażonymi migdałami
- polędwica „Czarnolas” z sosem rydzowym podana z ziemniakami i gotowanymi warzywami
- strudel jabłkowy z sosem waniliowym
- pieczywo, masło
- sok owocowy
- woda mineralna
Kolacje bufetowe
Zestaw nr 1
- zupa jarzynowa
- zraziki wołowe,
- ziemniaczki widges
- sałata pekińska z sosem vinaigrette
- spaghetti z warzywami w sosie pomidorowym
- ciasto czekoladowe
- woda mineralna
- pieczywo
ZESTWA NR 2
- rosół z makaronem
- sznycle z indyka,
- duffinki ziemniaczane
- mix sałat z warzywami
- lasagna warzywna
- ciasto owocowe
- woda mineralna
- pieczywo
ZESTAW NR 3
- węgierska zupa gulaszowa na ostro
- potrawka drobiowa z brokułami
- talarki ziemniaczane
- sałata zielona z włoskim vinaigrettem
- sałatka z makaronu ryżowego z dodatkiem złocistej kukurydzy
- sałata lodowa z grzankami anchois
- tartinki z wędliną, serem żółtym, pomidorkami koktajlowymi, pastą ziołową - 2 szt/os.
- ciasto czekoladowe
- pieczywo
- woda mineralna
- kawa/herbata
Zestaw nr 4
- consomme pomidorowe
- rague wołowe z podgrzybkami
- talarki ziemniaczane
- sałatka z rucoli i suszonych pomidorów z parmezanem
- mix sałat i kiełków z grzankami w sosie czosnkowym
- sałatka z porów i kukurydzy
- tartinki z wędliną, serem żółtym, pomidorkami koktajlowymi, pastą ziołową - 2 szt/os.
- sernik krakowski
- pieczywo
- woda mineralna
- kawa/herbata
Zestaw nr 5
- krem pieczarkowy
- roladki z kurczaka w sosie prowansalskim
- ryż carry
- sałata lodowa z sosem ogrodowym
- sałatka z makaronem fusili z wędzoną szynką
- sałata z pomidorów i ogórków z vinaigrette
- sałatka z kapusty pekińskiej z zielonym groszkiem i kukurydzą
- tartinki z wędliną, serem żółtym, pomidorkami koktajlowymi, pastą ziołową - 2 szt/os.
- szarlotka biszkoptowa
- pieczywo
- woda mineralna
- kawa/herbata
Zestaw nr 6
- bulion drobiowy
- cielęcy paprykarz podany z soczystą marchewką i chrupiącym selerem
- ziemniaczki zapiekane z ziołami
- surówki z marchwi, selera, czerwonej kapusty
- sałatka z makaronem penne, szynką, serem, i oliwkami
- sałatka ziemniaczana z ziołami, porem i płatkami parmezanu
- tartinki z wędliną, serem żółtym, pomidorkami koktajlowymi, pastą ziołową - 2 szt/os.
- ciasto marchewkowe
- pieczywo
- woda mineralna
- kawa/herbata
Zestaw nr 7
- zupa ogórkowa z ryżem
- karczek marynowany w ziołach
- tilapia smażona
- kapusta zasmażana z boczkiem
- zapiekane ziemniaki
- makaron tagliatelle ze szpinakiem i pomidorami
- szarlotka
- pieczywo
- masło
- woda mineralna
- sok owocowy
Zestaw nr 8
- krem cebulowy z grzankami
- kurczak ze szpinakiem
- panga panierowana
- warzywa gotowane
- pieczone ziemniaczki
- spaghetti w sosie pomidorowym
- ciasto czekoladowe
- pieczywo
- masło
- woda mineralna
- sok owocowy
Zestaw nr 9
- krem pomidorowy
- zraziki wieprzowe w sosie
- dorsz smażony
- ziemniaki
- warzywa gotowane (brokuły, marchewka, kalafior)
- makaron penne podawany w sosie pesto z warzywami
- ciasto owocowe
- pieczywo
- masło
- woda mineralna
- sok owocowy
Zestaw nr 10
- barszcz biały z jajkiem
- grillowania pierś z indyka w sosie serowym
- sandacz w sosie polskim
- ziemniaczki zapiekane z ziołami
- mix sałat z warzywami z dresingiem vinaigrette
- makaron tagliatelle z cukinią, pomidorami i serem camembert
- ciasto jogurtowe
- pieczywo
- masło
- woda mineralna
- sok owocowy
Masz własny pomysł na menu konferencyjne? Daj nam znać - przygotujemy ofertę!
* * * *
Konferencje w Hotelu Kraków Best Western Premier - Zapraszamy!
* * * *
Organizowanie Konferencji w Krakowie - Catering na konferencję Kraków
* * * *
Usługi Konferencyjne Kraków - Konferencje Szkolenia Kraków
* * * *